بازدید : 49 تاریخ درج : 1400/2/1 زمان : 10:53:00

نشست علمی آسیب شناسی خلاء پژوهشی نظریه جامعه شناسی تاریخی روابط بین الملل در دانشگاه های ایران

آسیب شناسی خلا پژوهشی  نظریه جامعه شناسی.jpeg

کمیته روابط بین الملل انجمن علوم سیاسی ایران برگزار می کند:

نشست علمی:
آسیب شناسی خلاء پژوهشی نظریه جامعه شناسی تاریخی روابط بین الملل در دانشگاه های ایران.

سخنرانان:

دکتر احمد نقیب زاده (عضو هیات علمی دانشگاه تهران)، بازتاب جامعه شناسی تاریخی و روابط بین الملل در ایران.

دکتر حمیرا مشیرزاده (عضو هیات علمی دانشگاه تهران)، جامعه شناسی تاریخی: نظریه، رویکرد یا حوزه مطالعاتی؟

دکتر سید علی منوری (عضو هیات علمی دانشگاه خوارزمی)، جامعه‌شناسی تاریخی و مسأله Presentism در مطالعات روابط بین‌الملل: رویکرد کاربردی.

دکتر مهدی زیبائی (عضو هیات علمی دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) و دبیر کمیته روابط بین الملل انجمن علوم سیاسی ایران)، انعکاس وضعیت بحرانی رشته روابط بین الملل در کاربرد نظریه جامعه شناسی تاریخی.

دبیر نشست: بهمن سرلک (دبیر اجرایی انجمن علوم سیاسی ایران).

زمان برگزاری: سه شنبه 7 اردیبهشت 1400 ساعت 17 تا 19

پخش آنلاین برنامه:

حضور در این نشست علمی برای عموم علاقمندان آزاد و رایگان است.