بازدید : 53 تاریخ درج : 1400/4/4 زمان : 01:23:00

آخرین نوبت چاپ : ۱
تعداد صفحات : ۲۳۲
قیمت : ۲۶۰٬۰۰۰ ریال

● اقتصاد اسلامی در عصر حاضر در حال تبدیل شدن به یک پارادایم رقیب در برابر اقتصاد متعارف است. رفتار اقتصادی در چارچوب اقتصاد اسلامی ابعاد متعددی دارد، از جمله ابعاد چندبعدی مادی، معنوی، اجتماعی و اخلاقی. در این رفتارها، اهداف متعددی از جمله حلیّت قراردادها، مطابقت با شریعت اسلام، حفظ تعادل‌های اجتماعی، زیست‌محیطی و خانوادگی از سوی کارگزاران و کنشگران و عوامل اقتصادی در تصمیم‌گیری‌های فردی و اجتماعی دنبال می‌شود. کتاب حاضر علاوه بر تبیین اقتصاد اسلامی به عنوان مکتب و نظام اقتصادی به تشریح مبانی فلسفی و ماهیت علمی اقتصاد اسلامی نیز توجهی ویژه دارد و می‌توان از آن به عنوان کتاب درسی و پایه در اغلب واحدهای درسی دانشگاهی مرتبط با موضوعات اقتصاد اسلامی بهره برد.